Servei de reprografia

Totes les empreses ubicades a El Niu disposaran d'un codi personalitzat per utilitzar l'equipament de reprografia.

Servei

Impressora A4/A3 làser negre
Impressora A4 làser color
Impressora A3 tinta color
Escàner A4 i A3

 

Equipaments

 

Les sales estan totalment equipades tecnològicament per al seu ús. Els equips es lloguen conjuntament amb la sala.
Si és la primera vegada que es fa ús d’un equip, el personal del Consell Comarcal us en mostrarà el funcionament perquè en pugueu realitzar vosaltres mateixos la instal·lació, i utilitzar-lo després de manera autònoma.
L’empresa sol·licitant és responsable de fer-ne un ús correcte i, un cop finalitzada l’activitat, caldrà deixar els equips en les mateixes condicions en què s’han trobat.

 

Altres serveis inclosos

Servei de Neteja El Consell Comarcal del Pla de l’Estany té contractat el servei de neteja general d'El Niu. Un cop per setmana es treu la pols i es buiden les papereres dels llocs de treball i s’escombra i es frega el terra. Periòdicament es neteja a fons l’espai de coworking (vidres, portes,..)
Manteniment
El Consell Comarcal del Pla de l’Estany disposa d’un servei que s’encarrega del manteniment d'El Niu i de les reparacions que sorgeixin.
Qualsevol incidència en relació al manteniment d'El Niu s’haurà de comunicar al Consell Comarcal per tal que es pugui trametre la informació al servei de manteniment.
Control d'accés L’entrada i sortida de l’edifici es fa amb unes targetes que donen accés de 7.30h a 22.00h, de dilluns a diumenge, al personal de les empreses situades a El Niu.
Cada empresa és responsable de les seves targetes i del seu ús correcte. En cas d’incidència o pèrdua d’alguna de les targetes, cal que es posi en contacte al més aviat possible amb el Consell Comarcal. 
   

 

El Niu
Centre d'iniciatives empresarials del Pla de l'Estany - Seu de Can Puig de la Bellacasa - c/Catalunya, 48 - 972 57 35 50
Consell Comarcal Pla de l'Estany